EuroBOOKS

Boeken bestellen via EuroBOOKS
Hier vind u onze Nederlandstalige producten. Nadat u een boek gekozen hebt, klikt u op de bijbehorende knop. Dan opent een nieuw venster waarin uw winkelwagentje zichtbaar wordt op de site van Paypal (Sorry, alleen in het Engels).
Dan kunt u direct afrekenen (checkout) of terugkeren naar deze site om nog meer boeken te kiezen. Zodra u klaar bent met bestellen, gaat u naar de Paypal checkout, waar u uw betalings- en adresgegevens invult. Uw betaling via Paypal vanaf uw creditcard zal dan overgemaakt worden naar EuroBOOKS, waarna we uw boeken zo snel mogelijk versturen naar het door u genoemde adres.

Binnen Nederland verzenden wij ook op factuur, zodat u per bankoverschrijving kunt betalen. Bepaal dan op de EuroBOOKS site welke boeken u wilt bestellen, en stuur ons uw wensen (en postadres) per e-mail.

Veel winkelplezier!


De omslag van De Oversteek
€18.95 + verzending NIEUW
De Oversteek door W. Paul Young NIEUW!!
Anthony Spencer is maar al te trots op zijn succes, ook al heeft het hem pijnlijk veel gekost. Mensen uit zijn naaste omgeving zijn van hem vervreemd geraakt en hij leidt een teruggetrokken bestaan. Als hij op een dag een hersenbloeding krijgt, raakt hij in coma en `ontwaakt in een surreële wereld. Een wereld die een weergave blijkt te zijn van alle mooie, maar ook alle verdorven elementen uit zijn leven. Tony ontdekt dat zijn bestaan is gebouwd op de giftige grond van een gebroken hart. Vindt hij een manier om het door hemzelf veroorzaakte onrecht te herstellen?

Dit is het tweede boek van William Paul Young, na het enorme succes van The Shack / De uitnodiging, waarvan wereldwijd ruim 18 miljoen exemplaren verkocht zijn!

ISBN: 978-90-4352-127-7. 256 p. Kosten: €18.95 + verzendkosten


De omslag van Jezus Manifest
€14.95 + verzending NIEUW
Jezus Manifest door Leonard Sweet & Frank Viola NIEUW!!
Vaak zijn christenen in hun geloofsleven bezig met van alles en nog wat, behalve met Christus zelf. Godsdienstige begrippen, leerstellingen, methodes en kerkelijk werk hebben de persoon van de Heer Jezus zelf overschaduwd. We weten veel over Hem, maar het lijkt erop dat wij Hemzelf uit het oog zijn verloren.

Het Jezusmanifest geeft ons nieuw zicht op het hart van het christendom: Christus onze Heer. Jezus Christus overstijgt onze dromen, gedachten en verlangens op onvoorstelbare wijze. Hij is het waard dat wij onder de indruk raken van zijn grootsheid, zijn schoonheid en zijn glorie. Dit manifest leert ons Jezus kennen zoals nooit tevoren, zodat we niets anders kunnen dan vol verwondering te raken over Hem.

ISBN: 978-90-63536-15-2. 226 p. Kosten: €14.95 + verzendkosten


De omslag van De Onbegrepen God
€14.95 + verzending NIEUW
De Onbegrepen God door Darin Hufford NIEUW!!
Hebben ze je voorgelogen over God? Zou dit er de oorzaak van kunnen zijn dat de meeste christenen toegeven dat ze zich ellendig en gefrustreerd voelen in hun geestelijk leven? Door mensen bang te maken zodat ze in het gareel blijven lopen, misvormt religie vaak de God van de Bijbel door Zijn wezenlijke natuur te verdraaien.

Darin Hufford heeft een uitdagend boek geschreven dat de onpeilbare liefde en genade van God verder ontvouwt. Hij start bij de bewering dat God de liefde zelf is en houdt die tegen het licht van Gods eigen beschrijving van liefde in 1 Korintiërs 13. Dit boek is een opmerkelijke herbezinning op het hart en karakter van de God van de Bijbel en laat zien dat Hij inderdaad de definitie van liefde is.

ISBN: 978-94-6085-011-0. 221 p. Kosten: €14.95 + verzendkosten


De omslag van Hij houdt van mij!
€14.95 + verzending
Hij houdt van mij! door Wayne Jacobsen
Als jij iemand bent die allerminst overtuigd is van Gods liefde op die moeilijke momenten waarop je juist op Hem zou moeten kunnen vertrouwen, kan ik je vertellen dat er hoop voor je is.

Waar? Bij die bijzondere gebeurtenis in de menselijke geschiedenis die jouw plek in Vaders hart heeft veiliggesteld – het kruis, waaraan Jezus toestond dat alle zonde, schuld en schaamte opgenomen werd in Zijn eigen lichaam, zodat jij in alle vrijheid een intieme relatie met Zijn Vader kon aangaan. Daar zul je tot de ontdekking komen dat wat Hij altijd al heeft gewild, niet de angstige onderdanigheid van slaven is, maar de liefdevolle genegenheid van een zoon en dochter.

Als jouw geestelijk leven je meer het gevoel geeft dat je een prestatie moet leveren dan dat je vrijheid ervaart, en dat het meer lijkt op een inhoudsloos ritueel dan op een vreugdevolle reis, laat Wayne je dan helpen.

ISBN: 978-94-6085-010-3. 219 p. Kosten: €14.95 + verzendkosten


De omslag van De thuiskomst
€14.95 + verzending
De thuiskomst door Jack Winter
‘De thuiskomst’ gaat over het hebben van een relatie, of het ontbreken ervan: het verhaal van een vader en zijn twee zonen die betrokken zijn bij een familieschandaal. Het vertelt ook 25 verhalen van verschillende mensen die genezing ontvangen hebben om liefdevolle mannen en vrouwen van God te zijn.

Floyd McClung zegt in zijn voorwoord: “Het verhaal van de verloren zoon is mijn favoriete verhaal, en door Jack Winter lees ik het met nog meer genoegen…. Jack Winter laat ons de weg naar huis zien. Het is duidelijk dat Jack de weg naar huis kent. Laat hem je de weg wijzen … naar jouw thuiskomst.”

ISBN: 978-94-6085-006-6. 194 p. Kosten: €14.95 + verzendkosten


De omslag van Jezus het leven
€17.95 + verzending
Jezus het leven door Walter Wangerin
In het Palestina van de eerste eeuw hebben veel mensen grote verwachtingen van Jezus. Kan hij de Joden een overwinning op de Romeinse onderdrukkers bezorgen? Is hij werkelijk de beloofde Messias? Jezus lijkt vastbesloten zijn eigen weg te gaan. Terwijl Maria vreest voor het leven van haar zoon, reist Jezus naar Jeruzalem, op weg naar de onafwendbare confrontatie. Wangerin beschrijft de geschiedenis van Jezus beurtelings door de ogen van Jezus' moeder Maria en zijn leerling Johannes. In 'Jezus, het leven' worden de bekende personages uit het Johannes-evangelie mensen van vlees en bloed. Een aangrijpende verwoording van het tijdloze verhaal van Jezus - de Weg, de Waarheid en het Leven.

De Amerikaanse schrijver Walter Wangerin werd in Nederland bekend door 'Het boek van God: de Bijbel verteld in heldere, toegankelijke taal' (1997), een bestseller die in tien talen werd vertaald, en het boek 'Paulus'.

ISBN: 978-90-2399-187-8. 410 p. Kosten: €17.95 + verzendkosten


De omslag van DE IDEALE KERK
€18.50 + verzending
De ideale kerk door Larry Crabb
Larry Crabb vindt de kerk vaak maar teleurstellend. En boeken over de kerk zijn vaak een beetje vermoeiend.

Crabb onderzoekt op een prikkelende manier hoe dit komt. Wat zou een kerk moeten bieden, en wat zijn allemaal bijzaken? De essentie: een plaats waar gewone mensen God ontmoeten. De ideale kerk is een pleidooi voor ontspannen kerk-zijn, en een bemoediging voor echte zoekers.

Dr. Larry Crabb is een bekend psycholoog, spreker en bijbelleraar. Van zijn hand verschenen tientallen boeken

ISBN: 978-90-297-9578-4. 230 p. Kosten: €18.50 + verzendkosten


De omslag van Het onstuimige verlangen van God...naar jou
€12.95 + verzending
Het onstuimige verlangen van God...naar jou door Brennan Manning
Net zoals de natuur in stormen en hoge golven z'n onstuimige en majestueuze macht laat zien, net zo onstuimig en majestueus is Gods intense verlangen naar jou. In zijn liefde laat Hij Zich door niets weerhouden. Geen risico is Hem te groot om jouw hart te veroveren. Hij weet dat jij alleen tot je bestemming komt in een liefdevolle relatie met Hem. Zijn overweldigende liefde is betrouwbaar. En altijd teder.

In dit boek doet Manning verslag van wat die liefde van God in zijn eigen leven en dat van anderen betekende en betekent. Een met hartstocht geschreven boek, dat inspireert en oproept tot nadenken en bezinning.

Brennan Manning was ooit gehuwd. Was ooit katholiek priester. En alcoholist. Letterlijk in de goot werd hij gegrepen door de onstuimige liefde van zijn Vader.

ISBN: 978-90-6067-832-9. 136 p. Kosten: €12.95 + verzendkosten


De omslag van DUS JIJ WILT NIET MEER NAAR DE KERK
€14.95 + verzending
Dus jij wilt niet meer naar de kerk door Jake Colsen
Wat zou je doen als je iemand zou ontmoeten die precies lijkt op een van Jezus’ discipelen – en dat in de 21ste eeuw? Dat is het dilemma waar Jake voor komt te staan als hij een man ontmoet die over Jezus praat alsof hij Hem persoonlijk kent. En dat is voor Jake nogal confronterend!

Dit boek is Jake's meeslepende dagboek van de ontmoetingen die zijn leven totaal op zijn kop zetten.

Jake Colsen is het gezamenlijke pseudoniem van Wayne Jacobsen en Dave Coleman. Meer information over boek de en schrijvers: www.jakecolsen.nl

ISBN: 978-94-6085-002-8. 202 p. Kosten: €14.95 + verzendkosten


De omslag van DE UITNODIGING
€18.95 + verzending
De Uitnodiging door William Young
De jongste dochter van Mackenzie Allen Phillips, Missy, is tijdens een vakantie met het hele gezin ontvoerd. In een verlaten hut worden aanwijzingen gevonden die erop duiden dat ze op brute wijze om het leven is gebracht. Vier jaar later ontvangt Mack, die nog steeds in diepe rouw is, een opvallend briefje – schijnbaar van God – met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan. Daar verandert zijn leven voorgoed!

De Uitnodiging worstelt met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en misschien zelfs net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

Dit is de Nederlandse editie van The Shack, wereldwijd een grote bestseller, die grote indruk maakte op miljoenen lezers!!!

Ook verkrijgbaar in het Engels (The Shack), Duits (Die Hütte), Frans (La Cabane), en Spaans (La Cabaña)!.

ISBN: 978-90-435-1550-4. 286 p. Kosten: €18.95 + verzendkosten

Wil je meerdere exemplaren? Mail ons dan om korting te krijgen, want wij betalen dan de portokosten!

De omslag van DE ZIN EN ONZIN VAN DE KERK
€12.50 + verzending
De zin en onzin van de kerk door Frank Viola
De titel van de vertaling van Rethinking the Wineskin is scherp en prikkelend en past uitstekend bij de inhoud van dit boek. Viola houdt de hedendaagse kerk tegen het licht van Gods Woord en toont ons welke dingen verkeerd gaan. Gelukkig blijft het niet bij kritiek alleen. Viola laat zien hoe de eenvoud en kracht van de eerste-eeuwse kerk opnieuw ontdekt en vervolgens uitgeleefd kunnen worden door jou en mij.

In 200 pagina’s neemt Viola ons mee langs onderwerpen als de kerksamenkomst, de gezamelijke maaltijd, gemeenschap van gelovigen, leiderschap, Gods eeuwige plan met de kerk, het priesterschap van alle gelovigen, de plaatselijke kerk en het functioneren van apostelen en de andere bedieningen.

Verdere information over de schrijver: www.ptmin.org

ISBN: 90-6823-041-7. 200 p. Kosten: €12.50 + verzendkosten


De omslag van ONDER WIENS GEZAG
€10.00 + verzending
Onder wiens gezag? door Frank Viola
Dit boek (een vertaling van Who is Your Covering?) is een bevrijdende verhandeling tegen autoritair leiderschap in de hedendaagse kerk. Tienduizenden gelovigen zijn beschadigd door autoritaire leiderschapsstructuren. Heel vaak zijn deze structuren gerechtvaardigd door de leer die bekend staat als de bedekking.

Viola brengt aan deze dwaalleer een vernietigende slag toe. Bovendien geeft hij antwoorden op alle mogelijke vragen over hoe leiderschap, gezag, autoriteit en het afleggen van verantwoording functioneerden in de vroege kerk.

Verdere information over de schrijver: www.ptmin.org

ISBN: 90-6823-034-4. 127 p. Kosten: €10.00 + verzendkosten


De omslag van WAAROM GEEN VROUWEN
€18.00 + verzending
Waarom geen vrouwen? door Loren Cunningham en David Hamilton
Waarom krijgen vrouwen zo weinig ruimte in de kerk? Waarom moeten de van de zijlijn toekijken, terwijl de mannen handen tekort komen om de opdracht van Jezus Christus uit te voeren?

O, zegt de Bijbel dat? Of zou het kunnen dat we de Bijbel dan selectief lezen? Dit boek werpt licht op die discussie. Licht dat we hard nodig hebben.

Licht waardoor vrijheid ontstaat voor vrouwen EN voor mannen!

Ondertitel: Een Bijbelse studie over vrouwen in zending, kerkelijk werk en leidende posities.
ISBN: 90-6067-993-8. 364 p. Kosten: €18.00 + verzendkosten


De omslag van HET KONINKRIJK ALS PARADIJS
€5.00 + verzending
Het Koninkrijk als paradijs door Philip Newell
De herontdekking van de Keltische traditie binnen de christelijke spiritualiteit heeft veel mensen geinspireerd.

In dit boekje geeft Philip Newel een aantal 'meditaties' bij het evangelie. "Het koninkrijk van God is binnenin u" luiden de bekende woorden van Jezus. Newell ziet het koninkrijk als het paradijs van God. De lezer wordt uitgenodigd de beelden van het evangelie tot zich door te laten dringen. (zeer geschikt voor groepsgebruik!)

Dr. Philip Newell is pastor van de Church of Scotland. Mede door zijn tijd als kerkvoogd (Warden) van de beroemde Iona gemeenschap is hij uitgegroeid tot een expert op het gebied van de Keltische spiritualiteit.

Verdere information over het Keltische christendom: artikel van Philip Newell

ISBN: 90-211-3762-3. 59 p. Kosten: €5.00 + verzendkosten


De omslag van DE ROEP OM GEESTELIJKE VADERS EN MOEDERS
€14,95 + verzending
De roep om geestelijke vaders en moeders door Larry Kreider
We hebben allemaal geestelijke ouders nodig die ons helpen om ons volle potentieel in God te bereiken.

Daarvoor hebben we een herstel nodig van geestelijke relaties. Larry Kreider daagt alle gelovigen uit om zowel geestelijke ouders te hebben als te zijn.

Zo kunnen we elkaar geven wat God ons gegeven heeft, en door onze broers en zussen ontvagen wat we nodig hebben. Tot opbouw van elkaar en het Lichaam als geheel!

ISBN: 90-75226-66-7. 199 p. Kosten: €14,95 + verzendkosten


Hier komt de omslag van REVOLUTIE
€4.00
Revolutie (e-boek) door Gene Edwards
Dit boek is een bloedstollende, adembenemende beschrijving van de eerste-eeuwse gelovigen, vanaf de Pinksterdag door de eerste zeventien jaar van de vroege kerk, met alle historische personen en gebeurtenissen uit dat tijdperk.

Het boek Handelingen, de brieven van Paulus en de vroege (kerk)geschiedenis smelten samen tot een uitdagende roman met een duidelijke boodschap voor de gelovigen van nu!

Verdere information over de schrijver: www.geneedwards.com

Zal na betaling als pdf-bestand toegestuurd worden. 130 p. Kosten: €4.00


Hier komt de omslag van NAAR DE KERK IN DE EERSTE EEUW
€4.00
Naar de kerk in de eerste eeuw (e-boek) door Robert Banks
Dit boekje schetst ons een beeld van het samenkomen van de kerk in de eerste eeuw in Rome. Het boekje is fictie, maar gebaseerd op uitgebreid historisch en cultureel onderzoek. Het is een intrigerend en leuk verhaal, maar het is meer dan dat.

De vraag die door het hele boekje loopt is: wat betekent dit voor de kerk in de eenentwintigste eeuw.

Zal na betaling als pdf-bestand toegestuurd worden. 27 p (met illustratieve pentekeningen). Kosten: €4.00


Hier komt de omslag van DE VEELKLEURIGE MANTEL
€4.00
De veelkleurige mantel (e-boek) door Milt Rodriguez
Het verhaal van Jozefs mantel gezien vanuit hemels perspectief. Het is een prachtige beschrijving van Gods eeuwige plan en bedoeling voor de schepping, voor de kerk en voor jou persoonlijk.

Het verhaal geeft een schitterend beeld van de relatie tussen de Vader en de Zoon, tussen Christus en Zijn Bruid, en tussen gelovigen onderling.

Verdere information over de schrijver: www.therebuilders.org

Zal na betaling als pdf-bestand toegestuurd worden. 127 p. Kosten: €4.00


De omslag van IS DIT ECHT VAN U, HEER?
€10.00 + verzending
Is dit echt van U, Heer? door Loren Cunningham
Een avontuur over het horen van Gods stem en Hem gehoorzamen.....

De droom van Loren begon met een visioen - golven van jonge mensen die de continenten overspoelden met het Evangelie van Jezus Christus.

Hoe hielp God Loren om van dat visioen realiteit te maken? Loren en zijn vrouw Darlene leerden door een reeks van gebeurtenissen vele, soms moeilijke lessen over Gods leiding.

Dit inspirerende verhaal over Youth with a Mission maakt ieder van ons duidelijk wat het betekent Gods stem te verstaan en Hem te gehoorzamen. Het is een praktische handleiding en spectaculair getuigenis ineen!

ISBN: 90-5421-003-6. 214 p. Kosten: €10.00 + verzendkosten

©2013 GEO Design